Ακτοπλοϊκά εισιτήρια


Με το bookandgo.gr, όλα τα ελληνικά νησιά, αλλά και η ιταλική ακτογραμμή σας περιμένουν! Αφήστε πλέον πίσω τους αναχρονιστικούς και κουραστικούς τρόπους κράτησης ατμοπλοϊκών εισιτηρίων και… βάλτε ρότα για το νησί που σας ενδιαφέρει ή τη γειτονική Ιταλία εύκολα και οικονομικά.

Οι μηχανές κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων του bookandgo.gr σας επιτρέπουν να κάνετε κράτηση τόσο για εσάς και τους συνεπιβάτες σας όσο και για οχήματα, ενώ καλύπτουν όλες τις ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε ελληνικούς και ιταλικούς προορισμούς. Δεν υπάρχει λιμάνι που δεν… “πιάνει” το bookandgo.gr!

Στο bookandgo.gr η ακτοπλοϊκή σας κράτηση γίνεται σε real time με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Η παραλαβή των εισιτηρίων σε έντυπη μορφή, στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται από το γραφείο της ακτοπλοϊκής εταιρείας με την οποία θα ταξιδέψετε, στο λιμάνι αναχώρησης. 

Ωστόσο, εάν επιθυμείτε την αποστολή των εισιτηρίων στον χώρο σας, το bookandgo.gr μπορεί να σας παράσχει την υπηρεσία, συνυπολογίζοντας ένα μικρό κόστος εξόδων αποστολής. Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής των εισιτηρίων από τα γραφεία του bookandgo.gr, Ακαδημίας 5, 106 71, Κολωνάκι. Κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορούν να γίνουν και με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό μας κέντρο, στο +30 210 36 36 977.