Αεροπορικά εισιτήριαΤο bookandgo.gr, έχοντας επενδύσει σε τεχνολογία αιχμής και διαθέτοντας άριστο ανθρώπινο δυναμικό και υπερσύγχρονες υποδομές είναι η επιλογή χιλιάδων επισκεπτών ημερησίως για την κράτηση των αεροπορικών τους εισιτηρίων εντός και εκτός Ελλάδας, και για κάθε προορισμό στον πλανήτη.

Η διαδικασία εύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων στο bookandgo.gr είναι πανεύκολη! Εσείς, απλά εισάγετε τα αεροδρόμια (ή τις πόλεις) αναχώρησης και προορισμού, τον τύπο εισιτηρίου (απλό ή μετ’ επιστροφής) καθώς και τον αριθμό ταξιδιωτών και τις ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής. Στη συνέχεια, πατήστε enter και… ανοίξτε τα φτερά σας!

Μία σημαντική υπηρεσία του bookandgo.gr που διευκολύνει ιδιαίτερα την έρευνά σας είναι τα φίλτρα αποτελεσμάτων με τα οποία μπορείτε να ορίσετε επιθυμητές ώρες αναχώρησης και άφιξης, εύρος τιμών, αριθμό ενδιαμέσων στάσεων και αεροπορικής εταιρίας.

Τα αεροπορικά εισιτήρια που κλείνετε με το bookandgo.gr θα έρθουν στο email σας σε ηλεκτρονικό αρχείο PDF, το οποίο μπορείτε να τυπώσετε. Σημειώστε ότι το bookandgo.gr ΔΕΝ θα σας αποστείλει το εισιτήριό σας σε έντυπη μορφή. Πλέον, καθώς η τεχνολογία επιτρέπει την αποθήκευση των πληροφοριών εισιτηρίου στα κεντρικά συστήματα κρατήσεων, το μόνο που χρειάζεστε για την πτήση σας είναι το διαβατήριό σας (ή η αστυνομική σας ταυτότητα). Καλό σας ταξίδι με bookandgo.gr!

Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε ότι αρκετές από τις υπηρεσίες που σας προσφέρει το bookandgo.gr (όπως για παράδειγμα η επιλογή των κατάλληλων φίλτρων για το ταξίδι σας) μπορούν να γίνουν και με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό μας κέντρο, στο +30 210 36 36 977.