Γιατί bookandgo


Το bookandgo.gr έχει σαν αποστολή του να σας προσφέρει, μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας, τις πιο ευέλικτες, οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για κάθε σας ταξίδι. Δείτε παρακάτω τους 10 πιο σημαντικούς λόγους για να μας προτιμήσετε!

  1. Στο bookandgo.gr, έχετε πάντοτε πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και καταλύματα.
  2. Το bookandgo.gr διαθέτει υπερσύγχρονα φίλτρα, αλλά και ταχύτατες μηχανές αναζήτησης για να εντοπίζετε τις πτήσεις που σας ενδιαφέρουν μέσα σε δευτερόλεπτα.
  3. Στο bookandgo.gr ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας αναζήτηση καλύπτοντας σύνθετα δρομολόγια με πολλαπλές χώρες, αεροπορικές συνδέσεις και διάφορους προορισμούς.
  4. Η πλατφόρμα μας είναι φιλική και ειδικά κατασκευασμένη για τις ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη.
  5. Στην αναζήτηση καταλύματος, σας προσφέρουμε αμέσως τον τύπο που επιθυμείτε (ξενοδοχείο, studio, βίλλα, ξενώνας κλπ) σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
  6. Στο bookandgo.gr δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
  7. Όλες οι συναλλαγές στην πλατφόρμα μας γίνονται με απόλυτη ασφάλεια και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κρυπτογράφηση.
  8. Έχετε τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.
  9. Διαθέτουμε τις καλύτερες κριτικές και συστάσεις από ευχαριστημένους πελάτες.
  10. Στο bookandgo.gr προσφέρουμε δωρεάν ταξιδιωτικές συμβουλές μέσω τηλεφώνου (+30 210 36 36 977) ή email (general@bookandgo.gr).